Kiállítás kivitelezés

A kiállítások kivitelezése cégünk egyik legfontosabb tevékenysége. Vállaljuk bel- és kültéri installációk /standok/ tervezését és kivitelezését az egységstandoktól az egyedi standokig. 

Elképzeléséről grafikusunk CorelDraw ill. 3D ExCad programok segítségével látványtervet készít. Ez különösen hasznos lehet dekoráció tervezésekor, hiszen a standot már az építést megelőzően meg lehet tekinteni, és újra lehet gondolni az elrendezését. A látványtervek alapján magasan képzett csapatunk már könnyedén megépíti a standot. 

A kiállítások kivitelezése során a standokat főleg OCTANORM rendszerből építjük. 

Teljes kiállítások felépítésére is van lehetőségünk, kapacitásunk kb. 5000m2 (OCTANORM elemekből). 

Egységstandok – Octanorm rendszer 

Egyedi standok 

Kialakításuk lehet fából, fémből, üvegből, plexiből és számos egyéb anyagból. A kivitelezés bármilyen egyedi igény szerint alakítható, ennek csak a hely adottságai és a képzelet szabhat határt. 

 Ha a legkorszerűbb standépítési technikákra vágyik, keressen minket! Sokéves tapasztalattal rendelkező, szakavatott kollégáink azon munkálkodnak, hogy Ön elégedett legyen az eredménnyel.  

Keressen fel bennünket a megadott elérhetőségeinket és érdeklődjön standépítési megoldásaink felől! Készséggel várjuk hívását! 

Kérdése van? Vegye fel a kapcsolatot velünk!

 

Írjon nekünk üzenet!